Fællesspisning - Sønderjysk grønlangkål

Denne gang bevæger vi os udenfor Sjælland, nemlig til Sønderjylland hvor grønlangkålen ikke er tynd og mælket, og hvor kødet er gedigent. Så den står på

Sønderjysk grønlangkål med kålpølser, røget flæsk og hamburgerryg, hvide og brunede kartofler

Kålen er uden mel/mælk men med kartofler, fløde og speg (kogevand fra røgvarer), og den laves med kogt, vreden kål.

Information om arrangementet

Dato og tid Fredag d. 27. marts 2026 kl. 18:30 til 21:30

Tilmeldingsfrist Tirsdag d. 24. marts 2026 kl. 09:00

Sted Enderslev Forsamlingshus
Lerskovvej 23
4652 Enderslev

Arrangør

Per Grønlund, Enderslev Forsamlingshus
Tlf. +45 28746330
kasserer@enderslevforsamlingshus.dk

Hop til start tilmelding